SAYA SUKA BLOG INI

INFO TERKINI

Saturday, March 6, 2010

Follow! Follow! Follow!

Saya rasa semua blogger perasan mengenai perkara ini. Asal je die ni masuk dlm cbox benda ni je yang ditulis follow follow follow. Saya fikir mesti ada juga yang follow terus tetapi orang ni tak follow balik kan??Betul?? Orang ni bagitau dah follow..tapi tak ada plak gambar die dalam follower kita kan????Perasan tak????






Siapa lagi yang perasan benda ni?
Siapa yang sudah follow?
Siapa yang bengang?
Bagi komen anda mengenai perkara ini...

24 comments:

  1. ahaaa..
    betolbetoll..
    sekarang malas da nak layan..
    die ckp follow tu nak soh follow die la..
    layankan aja..
    tak rugi pon..
    kekkeke

    ReplyDelete
  2. tapi terima kasih kat die sebab tolong naikkan trafik.hehehehehe

    ReplyDelete
  3. ahaha, apehal xdpt pon dia ni?! haha

    ReplyDelete
  4. hoho..memang sungguh bengang dgn manusia mcm ni...ada la jugak tp bkn nm ni....tak habis22 suh org follow dia..tp dai tak follw kita pun..nyampah jek..so biasanyer ignorekan je

    ReplyDelete
  5. biase la tu..
    biase sgt da..

    ReplyDelete
  6. hahha...beselah tu..bila die dh follow kiter..nk suh lak kiter follow die..heheh...

    ReplyDelete
  7. hehe...citer budak tadika nak suh follow2 neh....igt artis ape,tulis dr hati bukan nak populariti.

    ReplyDelete
  8. ermm, xpnah lg ade mcm tu..hee~

    (^.^)

    ReplyDelete
  9. salam ziarah..
    hehE..
    ada lg dua tiga kepala Geng dia tu..
    bile da ulang2 ayat same tu ley perasan sangat..
    last2 buat tak tahu jew la..
    biar di0rg datang upkan trafik bagus jg

    ReplyDelete
  10. hehe..slalu jugak perasan. tapi kalo diowang bebetol follow aku tak kisah follow semule. tapi kalo tak follow kata dah follow, aku mengabaikan 110% pada mesej dowang :P

    ReplyDelete
  11. biaselah tu..senang citer suruh dia follow kita dulu supaya kita x tertipu..jangan percaya sgt diaorg ni..senang cter buat bodoh je..

    ReplyDelete
  12. mmg ada pun...tapi hani suruh dia folow dulu klu tak folow tak de la ..dah folow pun suruh g follow..

    ReplyDelete
  13. hahahha biasa dah ni. buat-buat tak tahu je, lawat je blog dia, then tinggal jejak, kalau betul dia tu nak bace blog kita, dia follow la, follow kan maksudnya nak tahu followup blog kita. IF dia tak muncul2 juge, abaikan...perkara kecil :)

    ReplyDelete
  14. hehe. Klau aku senang je, klau aku tgk ada org follow blog aku, InsyaAllah aku follow blog dia balik. Takat tulis kat cbox aku buat derk je. ;)

    ReplyDelete
  15. oh, saya layankan je..malas nak pk..he~

    ReplyDelete
  16. oho.. pasan sgt org mcm ni..tp salu wat tak tau jek.. pegi blog diaorg ckp thakns je..pastu bla..wakakaka

    ReplyDelete
  17. saya pun penah buat entry pasai benda ni 2kaliii

    hehehe

    ReplyDelete
  18. ha ah kita baru perasan la...kita pun dah folo dia

    ReplyDelete
  19. ha aku pun perasan gak mahluk jahanam tu...die asik suh org follow die nyer tak follow,...budusss tul...kalau follow die dpt wang mmg aku laju jer follow...ni follow blog die ygberzaman tak update tu pe jadah nyer....huhhhh

    ReplyDelete
  20. ada gak yang suruh folow dia, padahal dia tak folow pun kita. kalau nak suruh org folow buat le cara berbahasa sikit. jgn bg arahan. not nice

    ReplyDelete
  21. follow ke tak... macam takde function je... sebab jarang bukak dari dashboard...just pendapat je..

    ReplyDelete
  22. hahaha giler deperate!!!! buat masa ni tak singgah lagi ke blog uncle..kalau singgah ada yg kena sunat karang hahaha

    ReplyDelete
  23. tu kira ok la tu..

    da lg yg teruk..

    bla dh follow, kita follow dia balik2 pastu dia delete dari follow kita...

    mcm2 org buat semata2 nk bg ramai followers..

    haihh...macam2..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails