SAYA SUKA BLOG INI

INFO TERKINI

Sunday, February 28, 2010

Dahsyat Dahsyat Dahsyat Dahsyat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semalam saya menyaksikan perlawanan antara Arsenal vs Stoke City. Apa yang paling dahsyat berlaku adalah Ramsey (Arsenal) patah kaki akibat disambar oleh Ryan Shawcross(Stoke City) pada minit ke-65. Tersangat sangat DAHSYAT!!!!!!!!!!!!




Pada hari berikutnya saya mengikuti pertandingan Futsal Piala Borne. Kejadian itu sentiasa dalam ingatan saya menyebabkan saya sentiasa berhati-hati bermain sepanjang perlawanan berlangsung kerana takut perkara dahsyat tersebut berlaku ke atas diri saya. Bersyukur pada Tuhan kerana perlawanan tersebut berjalan dengan lancar dan kecederaan minimum.

Pesanan
Kepada sesiapa yang berminat dengan bola..main bola, makan bola, tidur bola, minum bola dan bola bola...saya berharap semasa bermain haruslah berhati-hati dan jangan mengikut emosi semata-mata. Anda mampu mengubahnya.... ingat masa depan anda..Lu Pikirlah Sendiri........

12 comments:

  1. kesiannya sampai patah kaki tu. ngeeee~

    ReplyDelete
  2. maen bola pun leh patah kaki kan~..
    dasat dasat~..

    hehe~

    ReplyDelete
  3. huhu..sian geng2 arsenal..dulu eduardo kene..ape lar nasib

    ReplyDelete
  4. hahahaah...
    ingat dasyat mende ntah..
    hihihihi...

    maceh2 dtg ke belog org..
    dijemput datang lagi yerp~
    btw, org follow blog nie..nnt leh bace slalu~
    hihihi...

    ReplyDelete
  5. huhu dasyat giler..lama dah tak tengok arsenal main..nak spm (^_^)

    ReplyDelete
  6. patah kaki???

    ayoih!

    seram...sakit tuh....

    ReplyDelete
  7. tulang besar dan kecil..patah kedua2...
    sakit oiiii....

    kalau kite kat Malaysia, aku rase memang xdpt main dah...

    tapi org putih xpe..bnyak duit bayar perubatan yang mahal...kite mne mampu...huhuhu...

    so berhati2 lah..

    ReplyDelete
  8. kesian die. sobsobss!

    ryan hensem gitu bile die menangis :)

    ReplyDelete
  9. Here’s an easy way to earn from blogging: Simply post one article on your blog that will be provided, and you get $0.10 through PayPal! The article is about a band whose album is about to be launched this year. Yes, for simply posting an article of the band on your blog, you get $0.10. If you have five blogs, you get $0.50! And if you have friends who are willing to publish the article on their blogs, then you can earn even more! Here’s the link for more information: http://writeandearnonline.blogspot.com/2010/03/earn-simply-by-publishing-our-articles.html. Hope that helps! :)

    ReplyDelete
  10. kesiankan..lepas ni memang die tak akan sehebat sebelum ni...

    ReplyDelete
  11. meh tgk kaki die patah camne.... horror... http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2879025/Ryans-text-to-Ramsey.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails