SAYA SUKA BLOG INI

INFO TERKINI

Monday, March 29, 2010

Jadual Exam Yang Padat

Jadual exam semester ni padat sangat la..tak mcm semester yang lepas. Tapi rasa gembira la kerana dapat balik kampung lebih awal. Walaupun demikian, saya rasa sedih juga la kerana tidak boleh serve internet. Cuti semester ini 2 bulan lebih bebb..gua tak dapat la open blog dan tak dapat mengUPkan trafik kamu semua. Masa tu kemungkinan juga trafik blog sy akan kosong je...tu yang menyebabkan saya sedih.


Disini saya mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kepada para BLOGGER kerana sudi menziarahi blog saya dan mengKLIK iklan. Nak cerita sikit ni.. Minggu ni pendapatan saya bertambah sikit dari minggu lepas. Minggu ni pendapatan naik sebanyak RM4.25...syukurlah. Terima Kasih kepada semua. Sokongan, bantuan, nasihat anda semua amat saya hargai. Saya jadi lebih bersemangat. Happy Blogging.


Sejuta langkah dimulai dengan satu langkah!!!!!!!!!!!!!!

Monday, March 22, 2010

INCOME LAST WEEK

Hari ini, seperti biasa saya menyemak pendapatan minggu lepas. Saya cepat-cepat balik dari kuliah gara-gara hendak menyemak pendapatan last week. Masuk je web nuffnang, sungguh terharu dan kecewa. Income last week sangat menyedihkan..hanya RM2.25 sahaja bertambah. Walaupun saya mendapat BUFFERED EARNING, namun income ciput je. Setahu saya, orang yang mendapat BUFFERED EARNING akan mendapat pendapat yang lebih, namun berlaku pada sy sebaliknya. Tambahan, last week trafik saya bertambah kerana saya mencuri masa melayari BLOG walaupun asgmnt berlambak. Dalam paparan cbox sy, ramai blogger yang lain mengatakan "digi", "slurpee", "alice", "xpax" dan sebagainya. Hati saya sangat gembira pada masa itu kerana ingatkan ramai yang betul-betul mengKLIK iklan saya namun sebaliknya.


Sekadar keluhan insan biasa.
Terima Kasih kepada semua yang sudi mengKLIK dengan jujur
dan tidak lupa juga kepada yang sudi menziarahi serta mengUPkan trafik.

Apa-apapun HAPPY BLOGGING,....

Saturday, March 20, 2010

HOBIKU

Hobi sy pada masa lapang ialah printscreen iklan dari nuffnang. Suka sy tengok iklan-iklan yang dikeluarkan. Banyak iklan-iklan daripada nuffnang yang sudah sy kumpul dan simpan dalam satu folder. Best juga kumpul gambar-gambar ni. Sudah memjadi tabiat sy printscreen iklan-iklan tu.




Tak tau nak post ape lg..so post benda ni je lah. Puas perah idea "ape yang aku nak post minggu ni ye?" Sy sering bermonolog sendirian. Tak post tak seronok juga dan takut Blogger lain akan bosan masuk blog sy..hehehe..
Rajin-rajinlah jenguk blog sy yg serba kekurangan ini ye..
Thank para Blogger.

Wednesday, March 17, 2010

Buffered Earnings Yang Pertama

Setelah 2 bulan lebih berkecimpung dalam dunia blog dan menjadi pengiklan kepada syarikat NUFFNANG pelbagai pengetahuan dan pengalaman yang diperolehi. Tanggal 8 Mac hari isnin seperti biasa sy menyemak jumlah pendapat yang sy perolehi minggu lepas..syukur kepada Tuhan kerana memurahkan rezeki sy. Ini pertama kali saya mendapat BUFFERED EARNING.


Sy mengambil kesempatan ini mengucapkan ribuan terima kasih kepada syarikat NUFFNANG, tidak ketinggalan juga kepada BLOGGER yang setia dan berhati mulia.. Tanpa anda siapalah sy. Ucapan setinggi-tinggi penghargaan kepada para BLOGGER kerana sudi mengKLIK dan menziarahi blog yang serba kekurangan ini. Moga anda juga mendapat seperti yg sy dapat pada hari ini. Jemputlah mengKLIK iklan dalam blog sy. Saya akan melakukannya juga pada BLOG anda.
Kepada BLOGGER yang baru sahaja berkecimpung dalan DUNIA THE BLOG yang ingin bertanya dan ada kemuskilan dalam dunia blog dipersilakan bertanya....
Taipkan pertanyaan anda pada tempat komen dibawah.

Dan kepada siapa yang sudah lama berkecimpung dalam dunia blog ini, anda juga boleh berkongsi pengalaman dan idea yang boleh memberi manfaat kepada semua para BLOGGER.
Terima Kasih atas keprihatinan anda.

Friday, March 12, 2010

Tujuh Benda Ajaib di Dunia

The Seven Wonder of The World
Terdapat 7 benda ajaib di dunia. Mungkin ada beberapa orang yang belum mengetahui perkara ini bukan????
Oleh itu, saya memaparkan 7 gambar benda ajaib di dunia agar anda lancar menjawabnya apabila ditanya "Apakah 7 benda ajaib di dunia?".

Egypt's Great Pyramid


The Taj Mahal in India


The Grand Canyon in Arizona


Align CenterThe Panama Canal


The Empire State Building


St. Peter' Basilica


China's Great Wall

Mungkin anda bakal pencipta ke-8 benda ajaib di dunia.
Apakah yang bakal anda cipta untuk membuka mata dunia bahawa anda juga mempunyai kemampuan untuk melakar sejarah dunia???
Berikan idea dan pendapat anda?
Paparkan pada komen di bawah.....
terima kasih..

Thursday, March 11, 2010

Manchester United vs Ac Milan

Perlawanan antara Manchester United lawan Ac Milan berlangsung pada pukul 3.40 pagi tadi. Demi ingin melihat MU beraksi di stadium sendiri saya rela tidur lewat walaupun pada keesokkan harinya kuliah bermula jam 8 pagi.. Semasa kuliah berlangsung saya mengantuk sangat-sangat.huhuhuhhhu.
Kini MU semakin serasi dan semakin ganas. Adakah mereka menang atau sebaliknya?????????????
Saksikan video ini..............!!!!!!!!!!!!





Siapakah bakal Juara Liga Eropah????
Sila bagi pendapat anda dalam komen dibawah....plz..

Saturday, March 6, 2010

Follow! Follow! Follow!

Saya rasa semua blogger perasan mengenai perkara ini. Asal je die ni masuk dlm cbox benda ni je yang ditulis follow follow follow. Saya fikir mesti ada juga yang follow terus tetapi orang ni tak follow balik kan??Betul?? Orang ni bagitau dah follow..tapi tak ada plak gambar die dalam follower kita kan????Perasan tak????






Siapa lagi yang perasan benda ni?
Siapa yang sudah follow?
Siapa yang bengang?
Bagi komen anda mengenai perkara ini...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails