SAYA SUKA BLOG INI

INFO TERKINI

Friday, March 12, 2010

Tujuh Benda Ajaib di Dunia

The Seven Wonder of The World
Terdapat 7 benda ajaib di dunia. Mungkin ada beberapa orang yang belum mengetahui perkara ini bukan????
Oleh itu, saya memaparkan 7 gambar benda ajaib di dunia agar anda lancar menjawabnya apabila ditanya "Apakah 7 benda ajaib di dunia?".

Egypt's Great Pyramid


The Taj Mahal in India


The Grand Canyon in Arizona


Align CenterThe Panama Canal


The Empire State Building


St. Peter' Basilica


China's Great Wall

Mungkin anda bakal pencipta ke-8 benda ajaib di dunia.
Apakah yang bakal anda cipta untuk membuka mata dunia bahawa anda juga mempunyai kemampuan untuk melakar sejarah dunia???
Berikan idea dan pendapat anda?
Paparkan pada komen di bawah.....
terima kasih..

6 comments:

  1. hehehe.. nak senaraikn 7 keajaibn kat dunia ni pun sy tak lepas.. brangan lak sy ni nak tambah 1 lg. hmm... as u said, NOTHING IMPOSSIBLE! yeay~ kalau dah ada idea nnt sy dtg lg bg comment.. hehehe

    ReplyDelete
  2. panama canal tu ape istimewenyer??????????

    ReplyDelete
  3. yg no 7 akan sy terjah x lama lg..hehe

    ReplyDelete
  4. uih... bila laa nak leh gi melawat suma tempat ni.. haih...

    ReplyDelete
  5. terdapat bnyk lagi tempat yang menarik dan ajaib di dunia..namun sy hnya menghuraikan 7 sahaja...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails