SAYA SUKA BLOG INI

INFO TERKINI

Wednesday, March 17, 2010

Buffered Earnings Yang Pertama

Setelah 2 bulan lebih berkecimpung dalam dunia blog dan menjadi pengiklan kepada syarikat NUFFNANG pelbagai pengetahuan dan pengalaman yang diperolehi. Tanggal 8 Mac hari isnin seperti biasa sy menyemak jumlah pendapat yang sy perolehi minggu lepas..syukur kepada Tuhan kerana memurahkan rezeki sy. Ini pertama kali saya mendapat BUFFERED EARNING.


Sy mengambil kesempatan ini mengucapkan ribuan terima kasih kepada syarikat NUFFNANG, tidak ketinggalan juga kepada BLOGGER yang setia dan berhati mulia.. Tanpa anda siapalah sy. Ucapan setinggi-tinggi penghargaan kepada para BLOGGER kerana sudi mengKLIK dan menziarahi blog yang serba kekurangan ini. Moga anda juga mendapat seperti yg sy dapat pada hari ini. Jemputlah mengKLIK iklan dalam blog sy. Saya akan melakukannya juga pada BLOG anda.
Kepada BLOGGER yang baru sahaja berkecimpung dalan DUNIA THE BLOG yang ingin bertanya dan ada kemuskilan dalam dunia blog dipersilakan bertanya....
Taipkan pertanyaan anda pada tempat komen dibawah.

Dan kepada siapa yang sudah lama berkecimpung dalam dunia blog ini, anda juga boleh berkongsi pengalaman dan idea yang boleh memberi manfaat kepada semua para BLOGGER.
Terima Kasih atas keprihatinan anda.

11 comments:

  1. tahniah...kite ni tak sedar ntah sejak bila dpt buffered..hehehe..

    ReplyDelete
  2. tahniah...camne nak dpt buffered ye? randomly dapat or ade criterion?

    ReplyDelete
  3. saya klik orng punya... byk kali... sehari lebih 10 org... tp seminggu check saya punya ada 4 klik jer... kesian

    ReplyDelete
  4. pengalaman sy la..kita dapat buffered apabila:
    - aktif (trafik maintain or meningkat)
    - dah cash out check ptama
    - rajin2lah masuk blog orang dan blogger lain akan masuk blog anda
    - ringan2kanlah tangan mengklik iklan nuff

    pengalaman sy xluas lg, ini je yang dpt dikongsikan. Sekiranya ada blogger yang sangat @ lebih berpengalaman dengan BUFFERED ini tolong jelaskan ye.. Berkongsi maklumat amalan mulia..

    ReplyDelete
  5. to DN Blogshop..
    Sabar ye..mungkin belum tiba masanya...
    rajin2lah buka blog dan masuk blog org lain..

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kpd para BLOGGER kerana sudi masuk ke blog sy yang serba kekurangan..
    Anda nadi blog sy..

    ReplyDelete
  7. cd....sy baru blaja nak buat blog n blaja buat duit...tpi xpandai...tlg ajar ek...nanti saper2 boleh la masuk blog saya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails