SAYA SUKA BLOG INI

INFO TERKINI

Monday, March 29, 2010

Jadual Exam Yang Padat

Jadual exam semester ni padat sangat la..tak mcm semester yang lepas. Tapi rasa gembira la kerana dapat balik kampung lebih awal. Walaupun demikian, saya rasa sedih juga la kerana tidak boleh serve internet. Cuti semester ini 2 bulan lebih bebb..gua tak dapat la open blog dan tak dapat mengUPkan trafik kamu semua. Masa tu kemungkinan juga trafik blog sy akan kosong je...tu yang menyebabkan saya sedih.


Disini saya mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kepada para BLOGGER kerana sudi menziarahi blog saya dan mengKLIK iklan. Nak cerita sikit ni.. Minggu ni pendapatan saya bertambah sikit dari minggu lepas. Minggu ni pendapatan naik sebanyak RM4.25...syukurlah. Terima Kasih kepada semua. Sokongan, bantuan, nasihat anda semua amat saya hargai. Saya jadi lebih bersemangat. Happy Blogging.


Sejuta langkah dimulai dengan satu langkah!!!!!!!!!!!!!!

9 comments:

  1. huhu...cian nya...x pela...kkan best lek kampung bersama ngan family

    ReplyDelete
  2. congrats!

    keep it up. =)

    all the best for final exam.

    ReplyDelete
  3. gudlak exam yer...takpe adam singgah nak bersihkan sawang dlm blog nanti

    ReplyDelete
  4. takpe rehat jap untuk masa depan. dah selesai tu jangan lupa round kita orang semua ya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails