SAYA SUKA BLOG INI

INFO TERKINI

Saturday, March 20, 2010

HOBIKU

Hobi sy pada masa lapang ialah printscreen iklan dari nuffnang. Suka sy tengok iklan-iklan yang dikeluarkan. Banyak iklan-iklan daripada nuffnang yang sudah sy kumpul dan simpan dalam satu folder. Best juga kumpul gambar-gambar ni. Sudah memjadi tabiat sy printscreen iklan-iklan tu.




Tak tau nak post ape lg..so post benda ni je lah. Puas perah idea "ape yang aku nak post minggu ni ye?" Sy sering bermonolog sendirian. Tak post tak seronok juga dan takut Blogger lain akan bosan masuk blog sy..hehehe..
Rajin-rajinlah jenguk blog sy yg serba kekurangan ini ye..
Thank para Blogger.

12 comments:

  1. haha.. same la. suke gak printscreen iklan nuff :)

    ReplyDelete
  2. tak sangke ada org kumpul iklan nuff
    tapi macam best la pulak
    nak tiru hobi la mcam ni
    ;p

    ReplyDelete
  3. iklan2 tu sume colourfull kan..
    cantik.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. tiru je..kita lwn sape plng bnyk kumpul iklan nuff..hehehehe..

    ReplyDelete
  5. wah,,,xsangke ade org wat hobi camni..
    nice nice! :)

    ReplyDelete
  6. erm....jom jalan2 tekan nuff...hehehe

    ReplyDelete
  7. salam ziarah mcm mcm ada Drp Mas
    http://www.keraknasiputih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hohoho.. hobi camni pn ade.. teruskan usaha.. aja-aja fighting!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails