SAYA SUKA BLOG INI

INFO TERKINI

Friday, April 16, 2010

Surat Putus Dari Tijah

Ini merupakan surat daripada Tijah yang ingin diutuskannya kepada Boyfriendnya. Boyfriendnya merupakan seorang Mat Salleh.

Baca dan hayati dengan isi surat ini dengan teliti. Apakah yang anda perolehi?

28 comments:

  1. so comel ah tijahhhh!!
    direct translation ni :)

    ReplyDelete
  2. direct translation plak da.. kelakau pn ade... ^_^

    ReplyDelete
  3. tijah ni mesti dak skola lgkan..haha..
    byk gile grammer salah..die traslate direct..huhu

    ReplyDelete
  4. mesti cikgu tijah ni mat salleh kat sinar fm.. hahaha

    ReplyDelete
  5. kamus itu menghancurkan bahasa itu sendiri. haha

    ReplyDelete
  6. tu la...kite ni orang melayu buat la cara melayu...kalau dah xpandai ckap jer bahasa melayu...kan ok.....ni tak perasan pandai...

    ReplyDelete
  7. ini manglish..=) malay di english kan..wonder bf tijah tu paham ke tak ye..=)

    ReplyDelete
  8. hahahahahhahahahahhahaha... lawak ar..

    ReplyDelete
  9. dulu pnah bce.. gelak lagi smpi skg upenye..huhu

    ReplyDelete
  10. Best untuk dibaca sewaktu boring2 ni... memang lawak siyes

    ReplyDelete
  11. kelakau habis...
    sy budak br belajar kalu salah tolong tunjukkan...

    ReplyDelete
  12. haha.
    blaja bi ikot tibi kot.. haha..

    ReplyDelete
  13. hehehe. tak pe lah... bagi peluang kat Tijah nak cakap omputeh gak. hoho.

    ReplyDelete
  14. Tijah tidak tau yang orang putih tu pandai cakap melayu..hoho

    ReplyDelete
  15. Tijah mempunyai semangat yg kuat..walaupun die xpandai BI tapi die berusaha dengan merujuk kamus. Die translate 1 persatu..hehehe

    ReplyDelete
  16. penah baca dalam mastika xsilap benda nih
    hehe

    ReplyDelete
  17. haha, mcm mcm .. tijah tijah

    ReplyDelete
  18. Hmmm tren bener surat putus pake bhs inggris.. hehehehhe...

    Baca dulu ahh...

    ReplyDelete
  19. semangat tijah yg mahal disitu.. =)

    ReplyDelete
  20. tijah tu mungkin terjemah ayat bahasa melayu guna citcat kot.. xpun google translate hihi

    ReplyDelete
  21. ni baru betul namanya sound direct :)

    ReplyDelete
  22. wat are u toking a bit a bit hah? ahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails