SAYA SUKA BLOG INI

Jana Pendapata Anda

INFO TERKINI

Saturday, December 10, 2011

ARTIS KACAK MALAYSIA MINAT CINTA SEJENIS


TERLOPONG seketika SS bila mendengar cerita mengenai seorang artis kacak berperangai tidak senonoh. Jika melihat pada susuk tubuh badan, mungkin ramai yang tidak menyangka artis ini mempunyai nafsu bertentangan dengan tuntutan agama.

Artis ini pernah bercinta dengan selebriti popular dan daripada pengalaman itu, peminat beranggapan dia seorang lelaki yang masih menagih cinta wanita.
Menurut rakan SS, cinta artis ini sebenarnya sudah beralih arah apabila meminati kaum sejenis. Sejauh mana kebenarannya, SS sendiri sukar pastikan kecuali jika artis ini berani tampil memberi kenyataan.

Apa yang menjadi bualan hangat rakan SS ketika ini apabila artis ini bergambar dengan pasangannya dalam keadaan seksi di dalam sebuah hotel. Rasanya, tidak perlu SS terangkan ‘posse’ seksi yang dilakukan, cukup sekadar peminat menggambarkan artis ini beraksi tanpa baju.Rakan SS berkesempatan melihat beberapa keping gambar seksi artis ini yang menampakkan dia bersama pasangannya cukup mesra.


SS cuba berfikiran positif mungkin gambar sebegitu diambil sekadar suka-suka. Tetapi bila SS memikirkan cerita artis ini mempunyai teman lelaki, nampaknya gambar ini boleh mengundang kontroversi pada dirinya.

Sumber rakan SS itu turut menyatakan buat masa ini, gambar berkenaan belum lagi dikeluarkan blogger. SS pun bimbang andai gambar ini disebarkan.

Apa yang SS harapkan, artis kita pandai bawa diri bila membabitkan hal peribadi. Memang artis juga berhak mempunyai ‘privacy’ sendiri, tetapi jika terkantoi gambar tidak senonoh, kelak seluruh keluarga berasa malu. Pesan SS, berhati-hati ketika bersosial.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails