SAYA SUKA BLOG INI

Jana Pendapata Anda

INFO TERKINI

Sunday, November 13, 2011

GAMBAR NABILA HUDA MEMAKAI BIKINI DAN BERCUIMDALAM dunia glamor, apa sahaja kelakuan selebriti terutama salah percaturan, memang mudah menimbulkan isu besar yang mengundang sensasi. Bukan sahaja memburukkan imej sendiri malah 'arang' yang mereka cipta itu akan mencalit hitam ke muka keluarga masing-masing.

Lebih teruk lagi, apabila keluarga sama ada ibu atau bapa sang selebriti terbabit adalah orang tersohor dalam industri. Itu yang sedang berlaku kepada dua insan bergelar bapa popular, seorang tukang masak selebriti, Chef Wan dan seorang lagi, rocker ternama, Amy Search. Angkara perbuatan sang anak, nama mereka terheret dalam kancah kontroversi yang memuncak. Malunya bukan kepalang!

Amy mahu Nabila tampil

Umum sedar, Amy Search masih seorang rockers tapi dari sisi yang lain, imej dan hidupnya semakin cenderung ke arah jalan mendekati agama Islam. Ketika perancangan konsert besar sedang menanti, kenakalan anak perempuan sulungnya memuncak lagi. Sudah habis menjawab dengan isu bercerai, Amy terpukul pula dengan penyebaran gambar-gambar 'panas' Nabila bersama teman lelakinya ketika bercuti dan menyambut perayaan Halloween di sebuah pulau peranginan.

Sebagai bapa, dia menjadi tumpuan sementelah Nabila masih enggan memperbetulkan keadaan.

"Saya harap dia (Nabila) tidak melarikan diri daripada kesilapan yang dilakukan dan bertanggungjawab dengan apa yang berlaku.

"Saya tidak tahu tentang gambar-gambar itu, tapi sebagai bapa saya berharap dia menjaga tingkah lakunya kerana dia seorang perempuan.

"Dia memilih untuk menjadi selebriti dan seharusnya dia tahu menjaga tingkah laku dan fokus dengan karier, bukannya dengan melakukan perkara yang boleh merosakkan (nama dan masa depan)," katanya ketika ditemui media majlis pelancaran single bersama Hazama berjudul Simetri, Selasa lalu.

Dalam gambar-gambar yang tersebar di Internet, Nabila dirakam berpesta dengan hanya memakai bikini di Pulau Tioman bersama seorang lelaki yang dipercayai jurulatih selam serta teman lelakinya.

Amy enggan mengulas lanjut tetapi dia hanya mampu berharap Nabila sedar bahawa perbuatanya itu satu dosa.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails